2016 е почти към края си. Не си падам по равносметките, но общодушевното ми чувство е за една разнообразна, приключенска и богата на спомени година. По-скоро е време да погледнем към чукащата на врата 2017 и да си пожелаем какво искаме да ни се случи през нея. Ето и нашите желания (без да ги подреждаме по важност):

  1. Спане на палатка – дълго отлагано събитие, макар и тази година да имахме едно обедно спане в палатка на Пашови скали. Все пак е начало.
  2. Велопреходи по черни и коларски пътища – в очакване и Кристиян да подкара колело с педали се надявам да утвърдим започнатото
  3. Зимен преход и спане в хижа – какво по-хубаво от това един преход по сняг да завърши с горещ билков чай пред камината в някоя уютна хижа
  4. Летен преход и спане в хижа или палатка – какво по хубаво да се събудиш до някое огледално езеро или пред красив планински рид
  5. Доброволска дейност свързна с природата – включване към някоя кауза и полагане на добровелен труд е нещо, което човек прави от дъното на душата си. Без ползи и облаги. Без показност.
  6. Събиране на билки за чай – защо да не отделим няколко дена да съберем билки и горски плодове, които ще ни напомнят за летните дни и изживените моменти през лятото, когато навън е студено и мрачно.
  7. Нощен преход по пълнолуние – нещо ново, интерсно, нестандартно. С незнаен зарършек. Преход с факли, или може би с челник.
  8. Посещение на пещера (необлагородена) – да повишим адреналина по пещерни пролуки, без да знаем къде отиваме и какво може да видим. Да се
  9. Къпане в планинско езеро и водопад – като изключим първите 2 секунди пронизващ студ, това си е направо прераждане на тялото и ума.
  10. Търсене на геокеш – още една новост, която да опитаме през 2017. Един неуспешен опит имахме да открием геокеш, но важно е да не се отказваме.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Моля, въведете името си