Едно от любимите ни места в района на Банско и Разлог е конна база Дворене. От години се отбиваме там редовно, когато сме наоколо – я за урок по езда, я за лежерна разходка. Опциите са многобройни. Спокойната атмосфера, която Ники и неговия екип създават са много подходящи деца да направят първите си стъпки в ездата.

Ето и кратко видео от последното ни идване тук през късната есен на 2017, когато освен уроци за децата на манежа, направихме и едночасова разходка сред Разложката котловина.

Бяхме заобиколени от три могъщи планини – Пирин, Рила и Родопи. Малките препятствия по пътя, направиха преживяването специално. Децата страшно се забавляваха и определено се сприятелиха с кончетата си Фера и Фиона. А ние със Соня усещахме напрежението от “лежерната езда” няколко дена по-късно по цялото си тяло.

Непременно се отбийте до конна база Дворене, ако сте в близост с децата. Очакват ви прекрасни моменти с Ники и неговите кончета.

Ако се чудите къде да нощувате, Добринище, Банско и Разлог предлагат множество алтернативи за всеки вкус. През лятото ние оставаме за по дълго в Пирин голф (ревю може да прочетете тук) , докато за кратки почивки с релакс се доверявавяме на Hot Springs & SPA. 

Booking.com

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Моля, въведете името си